De TLTF Halo Xfirm 125mm is het vlaggenschip qua marathon wiel. Het dankt zijn naam aan het feit dat de dubbele gietkring meer zichtbaar is en een 'HALO' creëert. Terwijl elk TLTF-wiel een Halo heeft, voelden ze met de 125mm dat de Dual Pour-technologie belangrijk zou zijn voor de prestaties van de wielen. Of je nu houdt van traditionele race wielen of de Honey Badger, we bieden je graag de meest uitgebreide lijn 125 mm wielen.

Gemaakt in de USA.

TLTF Halo Xfirm €29,83 per wiel

Het Matter G13 skeeler wiel is één van de beste wielen geweest op het gebied van prestatie gericht ontwerp en functionaliteit. Als een van de favoriete wielen van vele Grand Prix niveau skaters zullen ze zeker aan de behoefte van de meeste skaters voldoen.

De PU formule is een klasse apart. En voor dit seizoen zijn de Matter wielen verder ontwikkelt met de toevoeging van hun CHR kern. Dit is een nylon kern met een flexibel ontwerp die helpt elke individuele slag te maximaliseren en te perfectioneren om het beste uit je training of competitie skating te halen.

Matter G13 €32,50 per wiel

Matter One20Five voor de nieuwe drie maal 125 mm frame setup.  Voor het Matter 125mm wiel is er een geheel nieuwe hollow core en insert systeem ontwikkelt. Voor het buitenmateriaal is er gebruik gemaakt van Matter G13 PU wat het wiel super snel maakt! De Matter One20Five biedt veel grip, fantastische rol en stuurt door het gebruik van maar drie wielen per frame fantastisch!

Matter One20Five €32,50 per wiel