i3 matter.png

Mi3 wielen bieden een alternatief voor G13 en MaxG. Mi3 wielen werden ontwikkeld met een enigszins offset vaste en krachtige kern, in plaats van de traditionele holle kern. Dit zorgt voor de benodigde hoeveelheid van stijfheid, terwijl er nog voldoende flexibiliteit over blijft voor voldoende energie aan het einde van je push.
Het rubber van de Mi3 wielen is gemaakt van G13 Polyurethaan. De Mi3 wielen hebben een inzetstuk, vergelijkbaar met die van de G13 TR3 wielen.

Matter wielen uit de VS gebruiken de Footprint schaal, waar F1 staat voor footprint 1.

€13,50 per wiel

Geavanceerd wiel voor skeeleren. Opgebouwd rond de vier componenten TR3 systeem "Core verbetering" en G13 Polyurethaan. Matter laboratoria samen met het Powerslide Matter racing team is ervan overtuigd dat dit wiel de tracks en road racen zal domineren voor de komende jaren.
De G13 PU biedt veel grip, terwijl het nooit ten koste gaat van de snelheid, en met grote pop uit de bochten. Gebruikt S.E.R.T. technologie. Dit is kort voor Stored Energy Ring Technology.

€19,50 per wiel

g13 90.png
PS spinner.jpg

Powerslide spinner 

Het minste geld voor een degelijk skatewiel. Powerslide Spinner wielen zijn zonder twijfel de beste keuze voor freeskaters die op zoek zijn naar dat high performance wiel tegen een redelijke prijs. Het urethaan biedt u alles wat u nodig heeft: snel en gemakkelijk rollen, goede grip en een lange levensduur. Freeskate-wielen staan onder extreme druk tijdens glijbanen, sprongen en trapritten, vooral wanneer het hele lichaamsgewicht op één wiel is geconcentreerd. Om de hoge krachten te weerstaan is de kern van Spinner gemaakt van zeer duurzaam glasvezelversterkt composietmateriaal.

€6,50 per wiel