De EHS ACS is één van de paradepaardjes in de EHS shorttrackcollectie.  Gemaakt uit het ongeëvenaard hoogwaardige aluminium buismateriaal en voorzien van superieur strakke messen. 

CS staat voor Campbell Speed, het bedrijf van voormalig winnaar van goud op de Olympische Spelen en de ontwerper van de EHS ACS.

De EHS ACS is de stijvere variant van de vier EHS top-buizen.

De EHS QCS is één van de paradepaardjes in de EHS shorttrackcollectie die zeer geliefd is bij veel dames .  Gemaakt van het ongeëvenaard hoogwaardige vertrouwde aluminium buismateriaal en voorzien van superieur strakke messen.

CS staat voor Campbell Speed, het bedrijf van voormalig winnaar van goud op de Olympische Spelen en de ontwerper van de EHS ACS. 

De QCS is de variant met medium flex van de vier EHS top-buizen.

De Jaebee is voor ons, als producent een nieuwe uitdaging. Het ontwerp van deze schaats is tot stand gekomen op basis van feedback van Aziatische topcoaches, die wensen hadden ten aanzien van stijfheid van de buis en sturing van de messen. Geproduceerd uit het ongeëvenaard hoogwaardige en vertrouwde aluminium uit onze eigen extrusie. Met het gebruik van superieur strakke messen, past dit model prachtig in de EHS shorttrack lijn. 

In onze shorttrack collectie zijn 4 top-buizen opgenomen. De EHS FTCS is één van de paradepaardjes in de EHS shorttrackcollectie en wordt voornamelijk veel gebruikt door jeugd.  Gemaakt van het ongeëvenaard hoogwaardige aluminium buismateriaal en voorzien van superieur strakke messen. 

FTCS staat voor Flat-top Campbell Speed, het bedrijf van van Derrick Campbel,l voormalig winnaar van Olympisch goud en de mede ontwerper van de EHS FTCS.

De FTCS is de schaats met de meeste flex van de vier EHS top-buizen.

Deze buis is het instapmodel van EHS.

Toch wordt deze buis pre-bent geleverd met een bent-radius van 25 meter.

Af de fabriek leveren we een variabele ronding, ontwikkeld door top-coach en voormalig olympisch gouden medaille winnaar Derrick Campbell.

De buis is exact dezelfde buis als die van de EHS QCS. De Control is echter mat zwart geanodiseerd en voorzien van een roestvast stalen mes van staal dat hardbaar is tot 57hrc Rockwell.

Kortom; Je bent helemaal  'in Control' met dit prebent, gebruiksklaar schaatsonderstel voorzien van een variabele ronding van topschaatsers voor een schappelijke prijs.

Telefoon             (+31) 0251 215090
Email                info@hagentechniek.nl

Adres:

De Trompet 2244
1967 DC Heemskerk

 

Stuur een bericht
  • Facebook